Afke Scholten – Gijsberts

Even voorstellen…

Naam: Afke Scholten-Gijsberts

Leeftijd: 31 jaar

Ik woon in de wijk: Passewaaij buurt 7 

Beroep/interesse/betrokken bij…: Op dit moment werk ik als planner in de zorg, maar ik heb jaren met veel plezier als verpleegkundige aan het bed mogen staan.

Daarnaast ben ik getrouwd met Arjen en moeder van 5 prachtige kinderen. Drie van onze kinderen hebben een extra zorgvraag, waardoor ik in de afgelopen 10 jaar redelijk wat kennis heb opgebouwd van de sociale kaart en weet hoe ik waar kan komen om doelen te kunnen bereiken.

In mijn vrije tijd ben ik zo veel mogelijk in het zwembad te vinden en sport op dat gebied redelijk intensief.

Kracht: Ik ben een actieve vrouw die slecht stil kan zitten. Ik ben graag bezig en put daar mijn energie uit. Ik ben een makkelijke prater, waarbij elk probleem een uitdaging is. Niks is te gek en overal kan een weg bewandeld worden.

Mooi in Tiel: Het mooie aan Tiel vind ik dat je in de stad bent/woont, maar binnen Tiel heb je zo veel mooie plekken om de stad, de drukte en de chaos te ontvluchten. Ik heb niet een specifieke plek die ik daar bovenuit vind springen. Kijk vooral rond en kijk je ogen uit. Geniet van alles wat je tegenkomt en volgens mij is elke plek mooi waar je herinneringen kunt maken.

Verbeterkans voor Tiel: Mijn mening is dat Tiel productiever moet zijn tegenover de inwoners. Routes, met betrekking tot vraagstukken, zouden korter moeten zijn en er zou beter bekend moeten zijn waar jouw meedenkend oor te vinden is. Daarnaast ben ik van mening dat er meer sport en spelactiviteiten voor inwoners met een beperking zouden moeten zijn. 

Heb je tips, vragen of wil je me iets laten zien?
Stuur een dm via social media, een mail via info@lltiel.nl of spreek me aan op straat.