Niels van Londen

Even voorstellen…

Mijn passies de mens en haar geluk in het algemeen, architectuur en cultureel erfgoed wil ik graag inzetten voor de Tielse gemeenschap.

Ik ben zie de meerwaarde van menselijke verbinding. En volgens mij kan dat in Tiel nog beter door de combinatie van harmonieuze bouw, mooie openbare plekken, veel groen en cultureel erfgoed.

Het zorgt voor een nog mooiere gemeente en we voelen meer dat het van iedereen is en toch eigen. Onze gemeente, ons verhaal, onze gemeenschap, ons Tiel. En ik heb daar concrete ideeën voor.

#5

Ik ben Niels van Londen, opgegroeid in Drumpt. Daar heb ik op de Stefanusschool (Steffie, steffie, steffie is oké) gezeten. 😉

Verder heb ik nog een prachtige schoolcarrière gehad, heb ik geweldige werk- en opdrachtgevers maar nu draait het eerst om iets anders.

En dat ‘anders’ is Tiel. Want ben jij net zoals ik ervan overtuigd dat Tiel nog een beetje mooier en beter kan zijn? Ik wel namelijk en ik leg je graag uit hoe!

Wonen in Tiel

Als inwoner van Tiel zit ik net als velen vast in de woningmarkt. Wil jij net als ik hier in Tiel dat er betaalbare huizen worden gebouwd?
Dan wil je net als ik verandering. Ik ben dan ook erg geïnteresseerd in wat jij hierover te vertellen hebt.

Mocht je me ooit tegenkomen en wil je me anders graag benaderen? Stuur dan een mail naar info@lltiel.nl of stuur me een bericht via Facebook of Instagram. Ik neem graag de tijd voor je.

Creativiteit

Ik heb legio creatieve interesses waaronder fotografie en het maken van digitale content en kunst.

Ik denk dat Tiel best gebaat is bij creatieve suggesties om straatbeelden met weinig al op te knappen door Tiels erfgoed te verwerken en aan te vullen met moderne kunst bijvoorbeeld. Het oog wil ook wat, toch? Er zijn artistiekelingen genoeg volgens mij.

Dus hoop ik van harte dat er nog veel meer kunstsamenwerkingen en creatieve projecten tot stand zullen komen. Daar ben ik voor.

Waarom stemmen op #5 Niels van Londen?

Ik heb Tiel veel te geven; sinds 2016 het social media platform Stadsleven Tiel én erfgoedkunst kanaal MonumenTiel.

Dankzij mijn inlevingsvermogen begrijp ik mensen vaak snel en denk ik graag mee in het vinden van oplossingen. Door mijn vermogen om te kunnen reflecteren op mijzelf, begrijp ik dat we allemaal mensen zijn. Dit neem ik in mijn dagelijks leven mee en probeer ik toe te passen.

Stem daarom op nummer 5!