Roland Stevense

Even voorstellen…

Ik ben Roland Stevense, 49 jaar en vestigingsmanager bij een groot bouwbedrijf, daarvoor in dezelfde functie in de logistieke wereld.
Mijn woonplaats is Tiel (Passewaaij) en ik woon daar met mijn vrouw (Wendy), zoon (Nordin) en dochters (Sharon en Lois), al woont Sharon inmiddels op haar studentenkamer in Nijmegen.

Sinds 4 jaar tennis ik bij L.T.V. De Ridderweide in Tiel, waar ik ook voorzitter van de barcommissie ben. Daarnaast ben ik bij de KNLTB opgeleid tot scheids- en lijnrechter, maar door de Corona Pandemie ligt dat helaas stil.
Naast tennis is mijn grootste hobby muziek. Ik ga graag en veel naar (rock)concerten, festivals en theater (bij voorkeur de Agnietenhof) en heb ook een ruime ervaring als manager van de meest uiteenlopende bands en artiesten.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in politiek en daarom blij dat ik mijn steentje bij kan dragen aan Lokaal Liberaal Tiel. Met mijn door jarenlange ervaring opgebouwde management skills en een gezonde dosis boerenverstand ben ik ervan overtuigd een goede bijdrage te kunnen leveren aan de Tielse politiek. Als liberaal in hart en nieren doe ik dat graag en met veel enthousiasme.

Graag zou ik bij willen dragen aan een beter, veiliger en groener Tiel wat ook in culturele zin aantrekkelijker wordt. Trots zijn we allemaal al op het Fruitcorso en op Appelpop. Met een prachtige locatie als Zinder is er meer dan voldoende potentie om nog veel meer te kunnen realiseren.

Tiel moet meer dan ooit een gemeente zijn waarin je zoveel mogelijk zelf bepaalt hoe je wilt leven en waar je uit het leven kunt halen wat erin zit zonder al te veel bemoeienis van wie of wat dan ook.

Spreekt het positieve liberale geluid van LLT je aan?
Laat jezelf horen en stem op 14,15 of 16 maart op Lokaal Liberaal Tiel (lijst 10).

Zelf ben ik nummer 4 op de kieslijst. Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik die heel graag via mail of gewoon live, waar dan ook!