Nieuwe lokale partij Lokaal Liberaal Tiel

Ans Duquesnoy, Elisa Derksen, Erik Rhebergen en Marcel Melissen stappen over van de VVD naar de nieuwe lokale partij Lokaal Liberaal Tiel.

Op 27 november 2021 hebben wij besloten ons lidmaatschap van de VVD op te zeggen. Dit besluit is 29 november gedeeld met de overige fractieleden en het hoofdbestuur van de partij. Het besluit is na lang beraad genomen. De afgelopen tijd is een onwerkbare situatie ontstaan in de fractie en wij hebben er geen vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Naast de stroeve samenwerking kunnen wij ons niet vinden in de manier waarop met regels en mensen wordt omgegaan. De interne processen die in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen worden doorlopen, zijn in onze beleving niet integer en niet transparant. Wij nemen hier afstand van en vertegenwoordigen niet langer de VVD. De volgende kandidaten trekken zich ook terug van de kandidatenlijst van de VVD Tiel voor de gemeenteraadsverkiezingen: Henk Helderton, Martijn Vink en Carmen Vukman.

Wij zetten ons voort bij de nieuwe lokale politieke partij: Lokaal Liberaal Tiel. De partij staat voor het nemen van verantwoordelijkheid, de gelijkwaardigheid van mensen en een open bestuurscultuur. Op dit moment gaan wij met een team aan de slag om Lokaal Liberaal Tiel verder vorm te geven en te werken aan de toekomstplannen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *